AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde hoca görmek

Kahve falında evde hoca görmek

Kahve falında evde hoca görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, derin bir nefes alacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında evde hoca gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında evde hoca görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bankadaki hesabının kabaracağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılan hoca görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoca nikahı kıydırmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı hoca görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fethullah hocayı görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında üniversitede hoca olmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ilahiyatçı hoca görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran hocası olmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir