AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran hocası olmak

Kahve falında kuran hocası olmak

Kahve falında kuran hocası olmak elinin bolluğa kavuşacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran hocası olmak gördüyseniz:

  • Yarın işler iyiye gidebilir.

Kahve falında hocanın kuran okuduğunu görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran kursu hocası olmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, epey bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan hoca görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalettir.

Kahve falında hocayla kuran okumak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında kuran kursu hocası görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, insanlara olan güvenin artacağına işaret eder.

Kahve falında kuran hocası olduğunu görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında hocaya kuran okumak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kuran kursu hocasını görmek mevki makam sahibi olunacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir