AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde evliya görmek

Kahve falında evde evliya görmek

Kahve falında evde evliya görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, sorunlarının sürekli artacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evde evliya gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Kahve falında evde evliya görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında evliya fotoğrafı görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında evliya toprağı görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında evliyadan hediye almak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında evliya sandukası görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulmaktadır.

Kahve falında eren evliya görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında evliya çelebi görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir