AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde eşya görmek

Kahve falında evde eşya görmek

Kahve falında evde eşya görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında evde eşya gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında evden eşya vermek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden eski eşya atmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşyalı ev kiralamak kişinin her işi severek yapacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni ev eşyası görmek sorunların teker teker çözüleceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eve beyaz eşya almak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde eşya unutmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında az eşyalı ev görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir