AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve beyaz eşya almak

Kahve falında eve beyaz eşya almak

Kahve falında eve beyaz eşya almak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve beyaz eşya almak gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Kahve falında eve beyaz eşya almak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz eşyalı ev görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ev eşyası görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında eski beyaz eşya görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz eşya değiştirmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hayalkırıklığı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz eşya mağazası görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz eşya almak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, yeni şeyler deneneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni beyaz eşya görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir