AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ev eşyası görmek

Kahve falında yeni ev eşyası görmek

Kahve falında yeni ev eşyası görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, haram mal yiyip içeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sevinç ve mutluluğa, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, özlem gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni ev eşyası gördüyseniz:

  • Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir.

Kahve falında eve yeni eşyalar almak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşyalı yeni ev görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında evde yeni eşya görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve yeni eşya aldığını görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni ev yeni eşyalar görmek yaşamına renk geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına yorulur.

Kahve falında ev eşyalarının yenilendiğini görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeni ev eşyası görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında yeni ev yeni eşya görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir