AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde canlı tavuk görmek

Kahve falında evde canlı tavuk görmek

Kahve falında evde canlı tavuk görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, başarıların devamlı olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında evde canlı tavuk gördüyseniz:

  • Zayıf ilişkileri güçlendirebilir, tartışmalı durumları telafi edebilirsiniz.

Kahve falında evde canlı tavuk görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı tavuk görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı tavuk almak malını ve canını riske edeceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı tavuk yakmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı tavuk kesmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı tavuk pişirmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı beyaz tavuk görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz canlı tavuk görmek kazancını katbekat arttıracağına, statü atlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir