AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda çam ağacı görmek

Kahve falında dağda çam ağacı görmek

Kahve falında dağda çam ağacı görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, ticaretinin açılacağına, yaşamına renk geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında dağda çam ağacı gördüyseniz:

  • Siz bir bayansanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Kahve falında dağda çam ağacı görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında büyük çam ağacı görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çam ağacı budamak vefa göstereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta çam ağacı görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çam ağaç kesildiğini görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan çam ağacı görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çam ağaç görmek sıkıntılarını atacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında çam ağacından düşmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir