AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi hastanede görmek

Kahve falında anneyi hastanede görmek

Kahve falında anneyi hastanede görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, umutlarının söneceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, onları gücendireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi hastanede gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar olayları yanlış değerlendirmenize neden olabilir.

Kahve falında anneyi hastanede görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına işaret eder.

Kahve falında anneni hastanede görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında annemi hastanede görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında annenin hastanede yattığını görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi hastanede görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede anne görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesini hastanede görmek hasret gidereceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı hastanede görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir