AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneyi hastanede görmek

Kahve falında ölmüş anneyi hastanede görmek

Kahve falında ölmüş anneyi hastanede görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi hastanede gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ölmüş anneyi hastanede görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında annemi hastanede görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında annesini hastanede görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede anne görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, gönlünce bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi hastanede görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin hastanede yattığını görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında anneni hastanede görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında anne ve babayı hastanede görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir