Kahve falında ev ve tarla görmek

Kahve falında ev ve tarla görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev ve tarla gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alacaksınız.

Kahve falında tarla ve ev görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev ve tarla görmek bir anda yükseleceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya ev yapmak aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, işinde başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında tarlada ev görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında tarla yeşillik görmek çaresiz hallere düşeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında yeşil tarlada yürümek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, bir sebeple çok üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top