AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev tutmak

Kahve falında ev tutmak

Kahve falında ev tutmak helal kazanç elde edileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, huzura erileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, hayırlı kapıların açılacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ev tutmak gördüyseniz:

  • Bazı olay veya düzenlemelerin asla değişmeyeceğini veya bazı şeyleri bir araya gelemeyeceğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında ev tutmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kiralık ev tutmak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, istediği başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde balık tutmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evde yılan tutmak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni ev tutmak şansın ve kısmetin açık olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir ev tutmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, büyük mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşyalı ev tutmak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle ev tutmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir