AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ev tutmak

Kahve falında yeni ev tutmak

Kahve falında yeni ev tutmak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hastalıkların iyileşeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yeni ev tutmak gördüyseniz:

  • İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında yeni bir ev tutmak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni ev tutmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiralık ev tutmak içinin ferahlayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında evde balık tutmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle ev tutmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev tutmak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşyalı ev tutmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye işaret etmektedir.

Kahve falında evde yılan tutmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir