AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev taşımak

Kahve falında ev taşımak

Kahve falında ev taşımak maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ev taşımak gördüyseniz:

  • Çok farklı seçenekle karşı karşıya olabilirsiniz.

Kahve falında kamyonla ev eşyası taşımak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına işaret eder.

Kahve falında evi başka yere taşımak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında evden eşya taşımak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni eve taşımak yalan söyleyeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev taşımak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, türlü musibetlere uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında eve odun taşımak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bina ev taşımak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kamyonla ev taşımak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir