AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi gebe görmek

Kahve falında anneyi gebe görmek

Kahve falında anneyi gebe görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, yeni bir hayat kurulacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi gebe gördüyseniz:

  • Evde ya da işde aniden ortaya çıkacak değişiklikler veya tadilat işleri yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında anneyi gebe görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında annesini gebe görmek yeni bir adım atılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında gebe kedi görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gebe olduğunu görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gebelik testi almak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gebe koyun görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işaret eder.

Kahve falında gebelik testi negatif görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını gebe görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir