AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gebe olduğunu görmek

Kahve falında birinin gebe olduğunu görmek

Kahve falında birinin gebe olduğunu görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, kazançlı işler yapılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin gebe olduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Kahve falında gebelik testi yaptırmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında annesini gebe görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında kızını gebe görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında gebelik testi almak yüzüne kan geleceğine, ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gebelik kesesi görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa gebe kalmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında gebe görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gebe olduğunu görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir