AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev işi yapmak

Kahve falında ev işi yapmak

Kahve falında ev işi yapmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işaret eder.

Kahve falında ev işi yapmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren veya cesaretlendiren kişilerle iş birliği yapabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında ev işi yapmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik işi yapmak layık olduklarına sahip olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına delalet eder.

Kahve falında çok iş yapmak sıkıntılarına ortak olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında yanlış iş yapmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında tığ işi yapmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir