AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev içinde kedi görmek

Kahve falında ev içinde kedi görmek

Kahve falında ev içinde kedi görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına işarettir.

Kahve falında ev içinde kedi gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Kahve falında ev içinde kedi görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde çok kedi görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulur.

Kahve falında yatağın içinde kedi görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın içinde kedi görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde kediler görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi kovalamak takdir görecek pek çok iş yapacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde yavru kediler görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde siyah kedi görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir