AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev duvarı görmek

Kahve falında ev duvarı görmek

Kahve falında ev duvarı görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında ev duvarı gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle gerçekleştireceğiniz fikir alışverişleri, belli konularda çözüm üretmenizi, belli planlar yapmanızı ya da bazı kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında duvarı çatlamış ev görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak duvarlı ev görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarları çatlamış ev görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında ev duvarı silmek endişe veren durumların düzeleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil duvarlı ev görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarları olmayan ev görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına inanılır.

Kahve falında ev duvarı yapmak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev duvarı yıkmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir