AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarları olmayan ev görmek

Kahve falında duvarları olmayan ev görmek

Kahve falında duvarları olmayan ev görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, yeni mekânlara gireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında duvarları olmayan ev gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyleri bir öncelik sırası takip ederek yerine getirmeniz durumunda daha fazla başarı elde edebilirsiniz.

Kahve falında ev duvarı yıkmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına delalettir.

Kahve falında taş duvarlı ev görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında duvarı çatlamış ev görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında duvarları beyaz ev görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe duvarlı ev görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi duvarlı ev görmek planların boşa gideceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ev duvarını yıkmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında evi duvarsız görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir