AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev dolusu misafir görmek

Kahve falında ev dolusu misafir görmek

Kahve falında ev dolusu misafir görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, harcama gücünün artacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bilakis malının çoğalacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ev dolusu misafir gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Kahve falında ev dolusu misafir görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında ev dolusu buğday görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında ev dolusu karınca görmek düşmanından uzak olacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev dolusu fare görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ev dolusu su görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında ev dolusu çiçek görmek sevdiklerine kavuşacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev dolusu ekmek görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev dolusu kedi görmek külfetinin ve yükünün artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir