AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev dolusu kedi görmek

Kahve falında ev dolusu kedi görmek

Kahve falında ev dolusu kedi görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, elindeki imkanların artacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ev dolusu kedi gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında ev dolusu kedi görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir ev dolusu kedi görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu kedi görmek önünün açık olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir oda dolusu kedi görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ev dolusu misafir görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev dolusu ekmek görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine yorulur.

Kahve falında ev dolusu fare görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Kahve falında ev dolusu çiçek görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir