AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev dolusu buğday görmek

Kahve falında ev dolusu buğday görmek

Kahve falında ev dolusu buğday görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, batıl amele, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kurtuluşa kavuşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev dolusu buğday gördüyseniz:

  • Hayallere dalabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ev dolusu buğday görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, işinin de hep yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir oda dolusu buğday görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kamyon dolusu buğday görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulur.

Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çuval dolusu buğday görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında oda dolusu buğday görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev dolusu ekmek görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ev dolusu karınca görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir