AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev boyalı görmek

Kahve falında ev boyalı görmek

Kahve falında ev boyalı görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, sorunların sürekli artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında ev boyalı gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında evi yeşile boyanmış görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev boyalı görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kindar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil boyalı ev görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eve boya yapmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev boyamayı görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına yorulur.

Kahve falında içi yeşil boyalı ev görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında evi yeşil boya yapmak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında kireç boyalı ev görmek dileklerinin yerine geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir