AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev bakmak

Kahve falında ev bakmak

Kahve falında ev bakmak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, hatalarından erken döneceğine yorulur.

Kahve falında ev bakmak gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle bazı sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında satilik ev bakmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev bakmak almak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında boş eve bakmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında evlere tepeden bakmak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden eve bakmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev bakmak aramak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında satılık eve bakmak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında satın almak için ev bakmak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir