AnaSayfa / Genel / Kahve falında satılık eve bakmak

Kahve falında satılık eve bakmak

Kahve falında satılık eve bakmak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işarettir.

Kahve falında satılık eve bakmak gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında satılık eve bakmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yokluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında satılık ev görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında satılık ev gezmek çok büyük bir işe girileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret eder.

Kahve falında evi satılığa çıkarmak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine rivayet eder.

Kahve falında satılık evler görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına delalettir.

Kahve falında satılık ev almak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında satılık dükkan görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında satılık araba görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir