AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev badana etmek

Kahve falında ev badana etmek

Kahve falında ev badana etmek maddi zararlara uğrayacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalettir.

Kahve falında ev badana etmek gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Kahve falında eve badana yaptırmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde badana görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işarettir.

Kahve falında evi badana yaparken görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında badanalı ev görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında eve badana yapmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz badanalı ev görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve badana yapıldığını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir