AnaSayfa / Genel / Kahve falında badanalı ev görmek

Kahve falında badanalı ev görmek

Kahve falında badanalı ev görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işaret eder.

Kahve falında badanalı ev gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında evi badana yapmak fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evde badana yapıldığını görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz badanalı ev görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında evi badana etmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev badana görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde badana yapmak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi badanalı ev görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir