AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarını evde görmek

Kahve falında arkadaşlarını evde görmek

Kahve falında arkadaşlarını evde görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarını evde gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında arkadaşlarını evde görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın ev aldığını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yeni evde görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının eve geldiğini görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında evlenen arkadaşını görmek yeni bir sayfa açacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev arkadaşıyla kavga etmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, rızıksız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını evlenirken görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının ev değiştirdiğini görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir