AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev aldığını söylemek

Kahve falında ev aldığını söylemek

Kahve falında ev aldığını söylemek kendini çok iyi hissedeceğine, masrafların altında kalacağına, çok sayıda borca gireceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında ev aldığını söylemek gördüyseniz:

  • İlerleme odaklı düşünün.

Kahve falında ev aldığını söylemek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ev alacağını söylemek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde ilahi söylemek çok büyük mutluluk duyacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evleneceğini söylemek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evde şarkı söylemek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ev aldığını görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin ev aldığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin ev aldığını görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir