AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde şarkı söylemek

Kahve falında evde şarkı söylemek

Kahve falında evde şarkı söylemek maddi ve manevi zarara uğranacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, onlardan medet umacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında evde şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında evde şarkı söylemek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta şarkı söylemek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle şarkı söylemek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin şarkı söylediğini görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sahnede şarkı söylediğini görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birinin şarkı söylediğini görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında çok güzel şarkı söylemek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topluca şarkı söylemek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir