AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının ev aldığını görmek

Kahve falında bir başkasının ev aldığını görmek

Kahve falında bir başkasının ev aldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, aileyle iş yapmayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının ev aldığını gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında güzel bir ev aldığını görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinin ev aldığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, birikim yapılacağına delalettir.

Kahve falında annenin ev aldığını görmek birçok dertle muhatap olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşyalı ev aldığını görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında alt katta ev görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, insan sevindireceğine alamet eder.

Kahve falında aldığı evi görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının aldığı evi görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ev aldığını görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir