AnaSayfa / Genel / Kahve falında etini yemek

Kahve falında etini yemek

Kahve falında etini yemek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına yorulur.

Kahve falında etini yemek gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kendi etini yemek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü hayvan eti yemek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş beyaz et yemek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında aslan eti yemek makam ve kariyer sahibi olunacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında çiğ inek eti yemek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, yeterli kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında yılan öldürüp etini yemek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu eti yemek görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deve kuşu eti yemek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir