AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi etini yemek

Kahve falında kendi etini yemek

Kahve falında kendi etini yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi etini yemek gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Kahve falında pişmiş et ve ekmek yemek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında ölü et yemek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kişinin afiyette kalacağına alamet eder.

Kahve falında keçi eti yemek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Kahve falında insan kesip etini yemek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek arası tavuk eti yemek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük et yemek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeş eti yemek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kebap et yemek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir