AnaSayfa / Genel / Kahve falında etini görmek

Kahve falında etini görmek

Kahve falında etini görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, ticarette zarar edeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eline para geçeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Kahve falında etini gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Kahve falında koyun eti satın almak tüm dileklerinin gerçek olacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin kavga ettiğini görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı et dağıtmak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında etsiz çiğ köfte yemek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine delalettir.

Kahve falında koyun eti satmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin birinin kavga ettiğini görmek galibiyetlerinin artacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işarettir.

Kahve falında keçi eti yediğini görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda dans ettiğini görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir