AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında sevdiğin birinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında sevdiğin birinin kavga ettiğini görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin birinin kavga ettiğini görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin kavga ettiğini görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla kavga ettiğini görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında düşmanıyla kavga ettiğini görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir