AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi eti yediğini görmek

Kahve falında keçi eti yediğini görmek

Kahve falında keçi eti yediğini görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi eti yediğini gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Kahve falında keçi eti yediğini görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında keçi eti görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş keçi eti yemek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi eti pişirmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ keçi eti görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş keçi eti görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Kahve falında keçi eti yemek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi eti yemek görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir