AnaSayfa / Genel / Kahve falında etin piştiğini görmek

Kahve falında etin piştiğini görmek

Kahve falında etin piştiğini görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine yorulur.

Kahve falında etin piştiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Kahve falında etin piştiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında insan eti piştiğini görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerede et piştiğini görmek düşmanlıkların biteceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında et yemeği piştiğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında tavuk eti piştiğini görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalettir.

Kahve falında börek piştiğini görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil fasulye piştiğini görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına inanılır.

Kahve falında yılanın piştiğini görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir