AnaSayfa / Genel / Kahve falında etin içinde kurt görmek

Kahve falında etin içinde kurt görmek

Kahve falında etin içinde kurt görmek her zaman çok mutlu olacağına, işlerinin azalacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kötü günlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etin içinde kurt gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Kahve falında etin içinde kurt görmek ferahlık veren sözler duymaya, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmeğin içinde kurt görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kurt görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında hurmanın içinde kurt görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdestin içinde kurt görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında saçın içinde kurt görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yiyeceğin içinde kurt görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, çok daha mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saç içinde kurt görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir