AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestin içinde kurt görmek

Kahve falında büyük abdestin içinde kurt görmek

Kahve falında büyük abdestin içinde kurt görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bol para kazanacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük abdestin içinde kurt gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Kahve falında büyük abdestin içinde kurt görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında büyük abdestte kurt görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulur.

Kahve falında büyük abdeste kurt görmek şansızlığın kırılacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestinde kurt görmek bir araya geleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında herkesin içinde büyük abdest yapmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdest yapıp rahatlamak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdestini yapmak ve görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir