AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek denemek

Kahve falında etek denemek

Kahve falında etek denemek talihinin artacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, verilen kararların geri çekileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etek denemek gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız, düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Kahve falında etek denemek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kıyafet denemek iyi halinin kalmayacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ayakkabı denemek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı elbise denemek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, hayallerinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında çok ayakkabı denemek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kolye denemek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli ayakkabı denemek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takım elbise denemek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir