AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ayakkabı denemek

Kahve falında büyük ayakkabı denemek

Kahve falında büyük ayakkabı denemek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında büyük ayakkabı denemek gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Kahve falında büyük ayakkabı denemek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çok ayakkabı denemek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında renkli ayakkabı denemek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayakkabısını denemek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni ayakkabı denemek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birçok ayakkabı denemek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ayakkabı denemek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ayakkabı denemek Allah’ın sevgisini kazanacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir