AnaSayfa / Genel / Kahve falında et yemeği ikram etmek

Kahve falında et yemeği ikram etmek

Kahve falında et yemeği ikram etmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında et yemeği ikram etmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda hesapsız davranmamaya daima özen gösterin, sonuçlar çok farklı olabilir.

Kahve falında yemek ikram edildiğini görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, rızkından ve gelirinden olacağına delalettir.

Kahve falında yemek ikram edilmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında et yemeği ikram etmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş et ikram etmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında çikolata ikram edildiğini görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında misafire et ikram etmek bazen de rahat geçeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hurma ikram edildiğini görmek borçların artacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında su ikram edilmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir