AnaSayfa / Genel / Kahve falında et ve kan görmek

Kahve falında et ve kan görmek

Kahve falında et ve kan görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çevre değiştireceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et ve kan gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmeli, değişime uyum sağlamalısınız.

Kahve falında et ve kan görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan ve et görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında et kan görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına tabir olunur.

Kahve falında insan eti ve kan görmek tecrübe sahibi olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kansız et görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında kan kusan birini görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kan görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında evin önünde kan görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir