AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ve et görmek

Kahve falında kan ve et görmek

Kahve falında kan ve et görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan ve et gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınız şu an ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında kansız et görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında insan eti ve kan görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan ve et görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında et ve kan görmek hayatının yolunda gideceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında et kan görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş kan görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına inanılır.

Kahve falında burnundan kan görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan sümkürmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir