AnaSayfa / Genel / Kahve falında et sucuğu görmek

Kahve falında et sucuğu görmek

Kahve falında et sucuğu görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, önünün açılacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, günlerini bunun için harcayacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalettir.

Kahve falında et sucuğu gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Kahve falında et ve sucuk görmek yeni bir sayfa açacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında et sucuğu görmek elindeki işi rayına oturtacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında et sucuk görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et sucuk yemek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş sucuk görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında sucuk yapmak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sucuk görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sucuk ve pastırma görmek yapılan hataların telafi edileceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir