AnaSayfa / Genel / Kahve falında et paylaşmak

Kahve falında et paylaşmak

Kahve falında et paylaşmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında et paylaşmak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

Kahve falında çiğ et paylaşmak talihin yüzlerine güleceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et paylaşmak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında domates paylaşmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm paylaşmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, dualarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeği paylaşmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata paylaşmak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, mali gücünü yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında mal paylaşmak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında börek paylaşmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir