AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kıymak

Kahve falında et kıymak

Kahve falında et kıymak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, isabetli kararlar alacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et kıymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında et kıydığını görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et kıymak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında et kıydırmak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret eder.

Kahve falında et kıymak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında imam nikahı kıydığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalet eder.

Kahve falında papazın nikah kıydığını görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle nikah kıymak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta nikah kıymak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kazançta zarar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir