AnaSayfa / Genel / Kahve falında esyalı ev görmek

Kahve falında esyalı ev görmek

Kahve falında esyalı ev görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, adının her yerde geçeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, insanlar tarafından sevileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında esyalı ev gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki olumsuzlukları dikkatle ele alıp gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Kahve falında esyalı ev görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında esmaül hüsna okumak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kederinin dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esyaları toplamak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında esya yakmak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yüksek moral sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında esmaül hüsna zikretmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında esmaül hüsna çekmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacerül esvede el sürmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında esi tarafindan aldatmak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir