AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya satın almak

Kahve falında eşya satın almak

Kahve falında eşya satın almak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşya satın almak gördüyseniz:

  • Karara varmadan önce başka kaynaklara da danışmalısınız.

Kahve falında ev eşyası satın almak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni eşya satın almak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ev eşyalarının satıldığını görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulur.

Kahve falında eşyalarının satıldığını görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz eşya satın almak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşya satın almak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalettir.

Kahve falında eski eşya satın almak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni eşyalar satın almak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir